De allermooiste ballon decoratie

’t Feestwinkeltje staat bekend voor de stijlvolle decoratie, mooie geschenken en oneindige mogelijkheden voor ballon decoratie. In Balen en omgeving krijgt uw feestlocatie in no-time de perfecte uitstraling: van ceremonie en receptie tot en met het avondfeest… met de decoratie van ’t Feestwinkeltje scoort u altijd! 


Standaard ballonnen

Kleine en grote ballonnen, witte ballonnen en gekleurde ballonnen… voor elke gelegenheid en voor elke stijl vindt u bij ’t Feestwinkeltje de perfecte ballonnen. Mag het wel wat meer zijn? Ontdek dan ook het ruim assortiment speciale ballonnen, die ervoor zorgen dat uw feestlocatie nog meer cachet krijgt.

Speciale ballonnen

’t Feestwinkeltje in Balen haalt graag alles uit de kast om uw feest prachtig aan te kleden. Daarom kunt u ook kiezen voor speciale ballonnen zoals mooie figuren, hartvormig en zelfs bedrukt. In kleine of grote getale: geef uw bestelling door en uw feestlocatie krijgt de invulling van uw dromen.

Andere decoratie

Bij ’t Feestwinkeltje vindt u naast mooie ballonnen ook nog heel wat andere decoratie en artikelen om uw feest aan te kleden. Rode lopers, gepersonaliseerde lopers, een ijskar en bubbelkar, gastenboeken, bedankjes en ceremonieel vervoer… u kunt het zo gek niet bedenken, of ’t Feestwinkeltje heeft het in huis!